dilluns, 30 de setembre del 2013

              FESTA DEL BASSEGODA

Diumenge 29 de setembre 2013 vam celebrar la 36ena  Festa Major del Bassegoda al Pla de la Teuleria (Albanyà). El dia va començar esplèndid i a les 10 del matí ben puntuals un nombrós grup de 68   caminaires  vam fer una sortida fins a l´ermita de Sant Joan de Mussols (S. XI-XII). Una  excursió entre mig de boscos amb vistes panoràmiques i extraordinàries des de dalt  de l´ermita. 

           
                           

           

Un cop tornats al Pla van començar els actes de la Festa Major, que enguany  va aplegar  més de 400 persones.Per començar el pregó a càrrec de Pep Gou i tot seguit  el concert / nyacres de Cor de Carxofa i col·laboradors espontanis, entre ells la pluja, que va marcar el ritme de la  jornada.
 Seguidament es va recuperar l´encantament de coques amb un gran èxit i esforç dels 2 encantadors. I per fi a les dues de la tarda l´ arròs, com sempre boníssim, fet pel mestre Pitruc amb l´ajuda inestimable dels joves i dels monitors del C.E.E .
                                                                                                            
        
                                               
 
Com que la pluja volia continuar a la Festa es van accelerar els  actes i abans del ruixat es va sortejar el pernil i l´estirada de corda tradicionals.Punt i final a la Festa amb la traca, gentilesa de Can Monfort.
Només quedava recollir sota la pluja. 

 
 







Moltes gràcies a tots/es, us esperem l´ any que ve.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada