dimecres, 21 de maig del 2014

      SANT CRISTÒFOL DELS HORTS-BAC DE GRILLERA


Diumenge 13 d´abril una trentena de caminaires ens vam dirigir des de Figueres fins més amunt de Tapis per deixar el cotxe  al Coll dels Horts. Arribats fins aquí vam  agafar la pista de pujada que ens havia de portar fins a veure el nostre primer objectiu :  El Castell del Bach de Grillera, un gran desconegut que ,si ens hi enfilem fins dalt  de tot ens ofereix unes espectacular vistes. Cal anar amb comte donat que l´ ascensió s´ha de fer ajundant-nos de les cadenes que hi ha instal·lades però l´esforç val la pena.













Els que no varem voler pujar van seguir el camí que,  per sota del Castell ens faria retroba-nos a tots plegats un xic més enllà.
Reunits tots de nou seguim una estona més fins trobar les restes de la Mare de Déu del Fau, actualment en procés de consolidació i  restauració.










Aprofitem les bones vistes que tenim per fer la parada de l´esmorzar, reposar una estona i visitar l´ església. A  aquest indret ja hi varem pujar el més de Desembre per portar-hi el pessebre.
Amb les piles carregades enfilem el retorn de baixada que davallant suaument ens portarà fins el Coll de la Fillola, d´aquí ja enfilem per retrobar els cotxes, passarem abans per les restes de l´ església de Sant Cristòfol dels Horts, en molt mal estat i on ja hem estat en diferents ocasions i per diferents, motius : jornades de treball de neteja , concert de muntanya, altres sortides, un indret de fàcil accés que val la pena visitar.


Des d´aquí només en queda resseguir el caminet que ens portarà fins el cotxe.


LA SORTIDA DEL MES DE MAIG HA ESTAT ANUL·LADA PER MAL TEMPS


AQUESTA SORTIDA ES TORNA A PROGRAMAR PEL PROPER DIUMENGE 1 DE JUNY

SANT MARTÍ D´OGASSA-SANT AMAND-PLA PEGOT -SANT MARTÍ
Per participar a la sortida cal tenir un mínim de preparació física.Els participants fan la sortida sota la seva responsabilitat.
Desnivell + de 600 m. durada aprox. de 5 hores de marxa.
Sortida a les 7.30 hores del matí de la Plaça Escorxador de Figueres
Telf. informació Teys 66933012 

Us hi esperem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada