dimecres, 18 de juliol de 2012

                                         EL GRA DE FAJOL

El diumenge 8 de juliol de 2012 vam posar fi a la primera temporada de les SORTIDES DE PETIT FORMAT  amb una sortida al Pirineu en concret a Vallter ( Comarca del Ripollés ).
Aquestes sortides a la zona de Vallter - Núria seran  present a cada final de temporada.
Aquest any es va escollir com objectiu el Gra de Fajol ( 2708 m ).
Així doncs, després de trobar-nos    com és    costum a   la Plaça de l´Escorxador de Figueres a 2/4 de vuit del matí  vam deixar el cotxe al pàrquing del refugi d´Ulldeter des d´on vam començar a caminar pels voltants de 2/4 de 10  amb l´objectiu del dia ben visible i sota la mirada de la lluna.
Després de caminar uns 20 minuts vam arribar al refugi des d´on  vam anar tirant amunt tot sentint els xiulets de les marmotes que ja prenien el sol sota les canals del Gra de Fajol.

Arribats al Coll de la Marrana vam buscar un recés del vent per esmorzar i refer les forces.

Vam seguir amunt pel llarg i estret caminet que ens havia de portar fins el cim, envoltats de tant en tant, per la boira. Per fi vam arribar a dalt i per entremig dels núvols podíem veure els cims de les muntanyes que ens envoltaven: Bastiments, Pic de l´infern, Torreneules i el PastuiraAra només ens calia baixar i  tornar als cotxes, mentre ho fèiem vam pensar  que el millor seria acabar el dia a la platja, dit i fet, quatre trucades i els mòbils van fer miracles. A les 4 de la tarda ja érem a Cala Rovellada on ens esperava una amanida, un tall de pollastre , síndria de postres i per acabar un bony bany, aquests són alguns dels petits avantatges de viure a l´Empordà.Moltes gràcies a tot i a totes que ens heu acompanyat en aquesta 1ª temporada de les Sortides de Petit Format. Esperem que us hagin agradat i esperem poder gaudir de la vostra companyia per la propera, que ja estem preparant i que ben aviat  us podrem avançar en aquest mateix bloc.

Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada