dijous, 31 de maig de 2012


SANT QUIRZE DE COLERA-COLL DE LES DOFINES-COLL DE PALLAROLS-BARRACA I  FONT JORDANA- SANT QUIRZEDiumenge 23 de maig ,després de trobar-nos tots plegats a la Plaça de l ´Escorxador de Figueres ens tornem a reunir a Sant Quirze de Colera punt des d´on comença la nostra sortida d´avui.

Sortim en direcció al coll de les Dofines  tot travessant pel pont i deixant a ma esquerra la font  i el trencall  que ens portaria al Coll de Pallarols. Quan portem uns 20 minuts es troba un filat i agafem el corriol que surt a ma esquerra que al cap de  5 minuts ens porta a una pedra a on fa poc mesos es varem trobar unes inscultures. Desfem el camí i tornem al filat per seguir el  camí que ens portarà fins el coll de les Dofines on esmorzem.                                                                          

Després de la pausa agafem el camí que surt a la esquerra del coll i ens enfilem envers la carena per un camí una mica mes brut que ens porta es farà  arribar a dalt de la carena on  s´en obre una visió sobre la plana de l´Empordà ,Salines ,Bassegoda i el Canigó al fons, per un cantó, i per l´altre el cap de Creus ,Pení , Sant Pere de Rodes i el monestir de Sant Quirze al fons de la vall.


A partir d’aquí el camí ja s’enfila per la carena i va salvant alguns passos amb la ajuda de les mans i  de cadenes en altres.

 Arribats al coll de Pallarols  seguim recte i ens enfilem fins  a la barraca i la font Jordana ,  en aquets punt girem i  refem el camí de baixada fins  tornar al coll de Pallarols on agafem per la dreta i baixem fins a Sant Quirze de Colera on tenim els cotxes.
Tot plegat amb parades i fotos unes 4 hores de marxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada