dissabte, 16 de gener del 2016

                  PUJADA DEL PESSEBRE

Diumenge dia 13 vam fer la tradicional pujada del pessebre del Centre i ja en van cinc. Aquest any en Carles i la Ion ens varen dur a l'ermita de Sant Onofre des de Palau Saverdera. Agraïm a la seva Alcaldessa, Isabel Cortada, per facilitar-nos la seva obertura.
 Com ja sabeu tots, aquest any celebrem els 50 anys del Centre i per  aquest motiu Emporda TV ens va acompanyar a la sortida i a qui agraïm el reportatge fet i del que us deixem l'enllaç :

https://www.youtube.com/watch?v=K9tRHBCKnbg 










La pujada va ser molt agradable doncs el dia ens va acompanyar i les explicacions donades pel guia local Josep Lluís Bartolomé van fer el camí més amè.
Arribats a l'ermita l'excursionista més petit de la colla, en Quim de 16 mesos, va ser l'encarregat de dipositar el pessebre als peus del Sant.







Mentre gaudíem de l'ermita, en Josep Lluís ens va oferir una acurada explicació sobre l'origen del sant i la tradició del pelegrinatge  a Sant Onofre que hi ha a la comarca.
Després de fer la foto del grup varem enfilar cap a Mas Ventós per esmorzar i recuperar les forces amb les coques  de la Ion.









 El pessebre restarà a Sant Onofre fins a la festa de la Candelera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada